veljače 16, 2008

Power MP4 iPod PSP 3GP AVI MPG WMV Video Converter

Power MP4 iPod PSP 3GP AVI MPG WMV Video Converter podržava skoro sve video formate, kao što su AVI, DivX, Xvid, WMV, ASF, MPG/DVD/SVCD/VCD, VOB, DAT, ...
Morate imati neke zadnje audio i video codece instalirane u vašem PC-u, preporuka K-Lite Codec Pack Full (cijeli paket).
Power MP4 iPod PSP 3GP AVI MPG WMV Video Converter

veljače 11, 2008

Ulead GIF Animator

Ulead GIF Animator je program za izradu animacija. Bilo da izrađujete animacije za web stranice, prezentacije i kao multimedijsku datoteku ili jednostavno želite impresionirati svoje prijatelje, GIF Animator vam omogućuje sve potrebne alate.
Funkcija "The Object Tweening" vam pomaže u izradu animacija. Sa samo jednim nizom klikova vaša animacija je gotova, ništa lakše od toga.
Mnoštvo alata za uređivanje kao što su Paintbrush, Eyedropper, Fill i Selection tools daju vam sposobnosti daljne obrade i obogaćuje vašu animaciju.
Tu su različiti video filteri i video efekti koje možete koristiti za vaše animacije da ih napravite više zanimljivim i jedinstvenim.
Za pregledavanje animacije kliknite na preview tab.
Objekte možete sačuvati u slijedećim formatima: GIF, UGA, UFO, PSD, kao flash (SWF), video zapis (AVI, FLC, FLI, FLX, MPG) i kao sliku (JPG, PNG).
Ulead GIF Animator - softveri