siječnja 09, 2008

ACDSee 5

- je svjetski #1 program za digitalne slike
- je sveobuhvatan savršen program za nabavu, organiziranje, pregled, obogaćivanje i dijeljenje vaših slika
- sa preglednikom (Browser) možete uspješno uzeti slike iz digitalnih fotoaparata, kamera, USB, CD i skenera
- podržava više od 50 multimedijalnih formata
- video i audio datoteke mogu svirati u Media prozorčiću
- možete i obrađivati vaše fotografije: redukcija crvenih očiju, kidanje slika, dodavanje sjene i slova, rotiranje, mjenjanje veličine i kvalitete, pretvorba (convert) u druge formate, i ostale manje zahvate
- pokaz prezentacije (slide show)
- možete kreirati HTML album i objaviti ga na internetu
- podržava Windows 98, ME, NT 4.0 Service Pack 6, 2000, XP (preporučljivo: DirectX 8, GhostScript 7.0 za Adobe PDF, QuickTime 6.0)
ACDSee 5 - softveri za pc

siječnja 08, 2008

Java Runtime Environment

Java vam omogućuje da igrate online igre, pričate sa ljudima diljem cijelog svijeta, pregled slika u 3D i potrebna vam je za korištenje nekih programa kao što je npr. LimeWire. Ove aplikacije, pisane u Java programskom jeziku i dostupno vašem pregledniku se zovu "applets". Razne korporacije također koriste Java applets za internet prijavnice i ostale e-business rješenja. Java ili Java Runtime Environment ima i slijedeće nazive koje možete naći na internetu: Java Runtime, Runtime Environment, Runtime, JRE, Java Virtual Machine, Virtual Machine, Java VM, JVM, VM ili Java download. Podržava operativne sustave Microsoft Windows, Linux i Mac.

Link za skidanje Java Runtime Environment, softver je besplatan, službena stranica:
Java Runtime Environment - besplatni program

siječnja 07, 2008

Pinnacle Mobile Converter

The Pinnacle Systems Mobile Media Converter je savršeni alat koji služi za ljude da mogu gledati video zapis dok su u pokretu. To je brz i lagan način da pretvoru i prebacu video dokument sa PC ili nezaštićeni DVD film na mobilne playere kao što su Sony PSP i video-sposobne Apple iPod uređaje.
Pinnacle Mobile Converter